Una delegació de metges xinesos visiten l’HUB i la resta d’institucions del Campus de Bellvitge

El passat 14 de desembre, una delegació de metges xinesos originaris de Lanzhou, capital de la província de Gansu, van visitar l’Hospital Universitari de Bellvitge i la resta d’institucions del campus de Bellvitge associades al HUBc, el campus d’excel·lència de la salut de la UB, amb l’objectiu d’establir vincles internacionals mitjançant la transferència de coneixement.

La visita va incloure un recorregut per dependències de l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’IDIBELL, el campus universitari de Ciències de la Salut de Bellvitge i l’Institut Català d’Oncologia, i trobades amb els respectius responsables d’aquestes institucions per a l’intercanvi d’opinions i experiències.

La delegació, que estava formada per sis delegats mèdics, un guia local i un traductor, va mostrar interès pel sistema de gestió de la salut pública a l’Estat espanyol. El HUBc va compartir la seva experiència en la promoció de la modernització sanitària, el servei sanitari humà i els recursos mèdics necessaris per assegurar uns estàndards òptims en el desenvolupament sanitari.

Gener 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email