Una comunicació d’infermeres de l’HUB obté el primer premi en el Congrés Nacional de l’Associació d’Infermeria en Neurociències

Durant els dies 2, 3 i 4 de maig, es va celebrar a Almería el XXXVII Congreso Nacional de la Asociación de Enfermería en Neurociencias, en el qual infermeres de l’Àrea del Sistema Nerviós, Malalties Neurològiques i Trastorns de la Conducta de l’HUB van presentar una ponència, tres comunicacions i un pòster.

El treball guardonat va ser la comunicació Implantación de un programa de soporte de gestión emocional a pacientes afectados por ictus, presentada per la Sra. Sandra Pérez Ramos i que tenia com a coautores la Sra. Esther Guerrero Villar, Sra. Maria Gallardo Gallardo, Sra. Laura Gutiérrez Sierra, Sra. Begoña Andrés Melón i la Sra. Gloria Berrio Galán.

Donar suport emocional als pacients que han patit un ictus constitueix un afegit significatiu per fer front a les pors i incerteses que tenen molts pacients davant la malaltia. Els resultats han posat en evidència que el programa és efectiu i que ajuda a millorar la gestió emocional dels pacients.

Juny 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email