Un Nadal ple de titelles

El passat 20 de desembre es va celebrar a l’Hospital Universitari de Bellvitge la tradicional Festa Infantil de Nadal adreçada als fills dels nostres professionals. El gran nombre de nens i nenes que van assistir van poder gaudir des de l’inici, a diferència dels anys anteriors, de la recollida del regal: una titella per cada nen on tots van participar amb aquest nou amic a l’espectacle de titelles, representant el conte “El país de les joguines”. Agraïm a les Pallapupes la dinàmica conducció de l’espectacle i sobretot la gran predisposició dels nens i familiars.

Com cada any es va guarnir l’Arbre dels bons desitjos amb els colors del Nadal i el lliurament de premis als guanyadors del Concurs de Dibuix Infantil. Finalment, va arribar el Pare Noel carregat de caramels per a tots i totes.

En podeu veure un recull fotogràfic clicant aquí.

Per segon any consecutiu, la festa va comptar amb la recollida de joguines per la campanya que l’hospital organitza en col·laboració amb l’Associació Cívica La Nau. Totes les joguines aconseguides han estat repartides entre les famílies amb pocs recursos econòmics.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email