Un Nadal de pel·lícula

El passat 19 de desembre es va celebrar a l’Hospital Universitari de Bellvitge la tradicional Festa Infantil de Nadal adreçada als fills dels nostres professionals. El gran nombre de nens i nenes que hi van assistir van poder disfressar-se de diferents personatges de pel·lícula per escenificar la seva pròpia escena amb el grup d’animació de les Pallapupes.

Com cada any es va guarnir l’Arbre dels bons desitjos amb els colors del Nadal i va tenir lloc el lliurament de premis als guanyadors del Concurs de Dibuix Infantil. Més tard, va arribar el Pare Noel carregat de caramels per a tots i totes. Aquest any, es va comptar amb la presència del cantant Alejandro Abad que va presentar el vídeo de la cançó ‘Ara més que mai’ dedicada a l’hospital.
En podeu veure un recull fotogràfic clicant aquí.

Per tercer any consecutiu, la festa va comptar amb la recollida de joguines per a la campanya que l’hospital organitza en col·laboració amb l’Associació Cívica La Nau. Totes les joguines aconseguides han estat repartides entre les famílies amb pocs recursos econòmics.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email