Els dies 17 i 18 de maig, tindrà lloc a l’Hospital Universitari de Bellvitge el III Curs d’Actualització en Malalties Respiratòries Cròniques, organitzat pel Servei de Pneumologia de l’HUB. El Curs està adreçat a professionals de medicina de família i comunitària de l’atenció primària, altres professionals de medicina en el maneig de les patologies respiratòries cròniques, i professionals d’infermeria i fisioteràpia de l’atenció primària i altres serveis hospitalaris.

Dirigit per la Dra. Salud Santos, el Dr. Pere Simonet i el Dr. Jordi Dorca, el curs oferirà un coneixement actualitzat el diagnòstic i tractament de les malalties cròniques (MPOC, SAOS, asma, malalties intersticials pulmonars, insuficiència respiratòria crònica, càncer de pulmó) tant en la fase estable com en l’agudització.

Així mateix, la reunió servirà per divulgar el coneixement de les diverses rutes assistencials existents en el nostre àmbit que coordinen l’activitat de l’atenció primària i la del Servei de Pneumologia de l’Hospital de Bellvitge.

16 de maig de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email