El passat 29 de setembre, entre les 12.00 h i les 14.00 h, es va fer un simulacre d’evacuació per incendi de les dependències de Documentació Clínica i Gestió d’Històries Clíniques, a l’edifici de Consultes Externes.

Va participar-hi personal dels diferents àmbits responsables de les emergències en el nostre centre, com ara Seguretat i Vigilància, Servei d’Urgències, Unitat Bàsica de Prevenció i Consergeria, a més dels Bombers i la Policia Local, amb la col·laboració activa dels professionals que treballen en els espais afectats.

Simulacre d’evacuació de l’Àrea de Documentació Clínica i Gestió d’Històries Clíniques

Aquest és un més dels diversos simulacres d’emergència ja realitzats en el nostre Hospital, com ara els que s’han portat a terme anteriorment a l’edifici principal, l’Antiga Escola, i la Bugaderia.

Amb aquestes actuacions, es pretén que el personal es familiaritzi amb les mesures d’emergència i també detectar amb antel·lació els problemes que es puguin produir en qualsevol fase del procés, amb l’objectiu final de garantir al màxim la seguretat dels usuaris i professionals.

Octubre 2011

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email