El dia 3 de novembre, la Unitat d’Atenció a l’Usuari i Suport a la Gestió Administrativa Assistencial ha organitzat a la sala d’actes i a la sala Vicente Ferrer de l’HUB la Fira d’Entitats de Voluntariat de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Aquest acte ha estat un reconeixement a la tasca que fa el voluntariat al nostre Hospital, i ha estat l’ocasió, també, per difondre la informació referida a les associacions de voluntariat amb les quals l’HUB té signat conveni de col·laboració: Associació de Voluntariat Social Azinnia, Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Cors Nous (Trasplantats de Cor), Club de Trasplantats Hepàtics de Catalunya (CTHC) i Associació d’Amputats Sant Jordi.

S’ha celebrat la Fira d’Entitats de Voluntariat de l’Hospital Universitari de Bellvitge

La tasca que el voluntariat realitza al nostre Hospital, coordinada per la Sra. Sònia López Ortega, coordinadora del voluntariat de l’HUB, és de dos tipus: el voluntariat testimonial, en què els voluntaris transmeten la seva experiència en qualitat de pacients i intenten ajudar a entendre millor la part emocional del procés; i el voluntariat d’acompanyament social, en què intenten detectar necessitats del malalts o dels seus familiars i donar-hi suport (relleu del cuidador primari, lectura, conversa, desplaçaments o companyia).

Per veure un recull fotogràfic de l’acte, cliqueu aquí.

En ambdós casos, el valor afegit que donen a l’Hospital i als seus pacients és la contribució al benestar del pacient durant la seva estada a l’Hospital. Actualment, un total de 68 voluntaris donen suport continu als pacients i els seus familiars.

En aquest acte, s’ha reconegut de forma específica, i a través d’un obsequi que els ha fet l’HUB, el treball dels dos voluntaris de més edat, que des de fa anys col·laboren amb el nostre Hospital: la Sra. Cati Moraga Quesada i el Sr. José Cadenas Sierra.

Novembre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email