Rotació externa de la Dra. Maria Aparicio al Chapel Allerton Hospital de Leeds (Regne Unit)

La Dra. Maria Aparicio Espinar, del Servei de Reumatologia, ha realitzat una rotació de tres mesos (febrer–abril de 2013) a la Division of Rheumatic and Musculoskeletal Diseases del Chapel Allerton Hospital de Leeds (Regne Unit), per tal d’aprofundir en el coneixement de les espondiloartritis.

La Dra. Aparicio considera que “aquesta rotació ha estat una experiència excepcional tant a nivell professional com personal, ja que he tingut l’oportunitat de treballar amb grans professionals i de conèixer a persones excel·lents que han fet de l’estada a Leeds una vivència inolvidable”.

Durant la seva estada, la Dra. Aparicio va formar part de l’equip de treball d’espondiloartritis que coordina la Dra. Helena Marzo-Ortega, reumatòloga amb una gran trajectòria professional i experta en aquest tipus de patologies. Va participar en el desenvolupament de diversos projectes d’investigació, va assistir a les sessions formatives del servei i va rotar per la consulta monogràfica d’espondiloartritis. Així mateix, va tenir l’oportunitat d’assistir a un curs de ressonància magnètica en espondiloartritis a Londres i al Congrés Anual de la Societat Britànica de Reumatologia a Birmingham.

El Servei de Reumatologia del Chapel Allerton Hospital, dirigit per Prof. Paul Emery, té un gran prestigi internacional en investigació i és centre d’excel·lència EULAR (The European League Against Rheumatism).

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email