Rotació externa al Boston Children's Hospital

La Dra. Magaly Milagros Padilla Deza, resident de quart any de Radiodiagnòstic de l’Hospital Universitari de Bellvitge, va realitzar una rotació externa de dos mesos al Departament de Neurorradiologia Pediàtrica del Boston Children’s Hospital, un dels hospitals pediàtrics més importants dels Estats Units, associat a la Universitat de Harvard.

El centre aplica alts estàndards tecnològics amb instruments de vanguardia, de gran importància en el Servei de Radiologia Pediàtrica, per tal de reduir les dosis de radiació sense disminuir la qualitat de la imatge diagnòstica i la comoditat del pacient pediàtric i de la seva família. Entre els diferents dispositius de què disposen, compten amb dispositius de Tomografia Axial Computarizada (TAC) multidetectors i Ressonàncies Magnètiques 3 Tesla per a realitzar de forma òptima les exploracions en nens.

“Durant la meva estada com a observer al centre vaig estar tutoritzada pel Dr. Sanjay Prabhu i les doctores Tina Poussaint i Michelle Silvera, responsables de la formació dels residents fellows observers al Departament, els quals saben transmetre els coneixements i la seva experiència de forma senzilla però completa en relació a la neurorradiologia pediàtrica.”

“A més, vaig tenir l’oportunitat d’assistir a les sessions de radiologia així com a les sessions interdisciplinàries i als comitès interserveis, a on es discuteixen i es prenen decisions en relació als casos més difícils. En resum, la meva experiència ha estat plenament satisfactòria i agraeixo a les persones de l’Hospital Universitari de Bellvitge que m’han ajudat a poder fer realitat aquesta rotació, així com al personal del Boston Children’s Hospital dels quals he après molt.”

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email