Rotació externa a la clínica Cleveland als Estats Units

El doctor Iván Meza Martínez, resident de 5è any de l’especialitat d’Urologia, va realitzar una estada d’un mes al Glickman Urological and Kidney Institute que pertany a la clínica Cleveland, Ohio (Estats Units).

Durant l’estada al Departament d’Uro-Oncologia, el doctor va ser tutoritzat pel Prof. Dr. Steven Campbell, professor de cirurgia, director del programa de residència del centre i membre de la secció d’urologia oncològica. Al llarg del mes, Ivan Meza va participar a les activitats diàries que es duen a terme en el maneig de les neoplàsies genitourinàries. En aquesta institució el maneig de pacients oncològics és multidisciplinari i hi participen uròlegs, oncòlegs, radioterapeutes i psicòlegs, entre d’altres. D’altra banda, l’hospital Glickman Urological and Kidney Institute a Cleveland Clinic realitza setmanalment varies conferències sobre el maneig dels pacients, la morbiditat, Journal club i altres especifiques sobre urodinàmia i malformacions congènites pediàtriques.
El resident valora molt positivament l’experiència i la recomana a altres especialistes per poder ampliar coneixements aplicables al nostre entorn. Glickman Urological and

Kidney Institute és un centre especialitzat en cirurgia urològica d’alta complexitat que rep el volum més elevat de malalts afectats de càncer genitourinari. Està reconegut com a segon centre dels Estats Units pel que fa a les disciplines d’Urologia i Nefrologia, fet que permet poder donar una excel•lent assistència als pacients i una gran formació als especialistes.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email