Roses, llibres, música i art per Sant Jordi

El passat 23 d’abril, l’Hospital Universitari de Bellvitge va celebrar la diada de Sant Jordi amb una sèrie d’activitats lúdiques i culturals destinades tant als usuaris i acompanyants com als professionals.

Des de primera hora del matí, es van desplegar les clàssiques parades de venda de roses tant a l’entrada principal com a l’entrada de Consultes Externes. Els Serveis d’Informació van lliurar a tots els visitants punts de llibre editats expressament per a la Diada. A més, cada malalt hospitalitzat va ser obsequiat amb una rosa.

En la vessant literària, a la sala d’actes petita es va presentar el llibre I love you, Elisenda, del Dr. Rafael Poveda, premi de narrativa “Paraules a Icària” 2013. El Dr. Poveda va signar exemplars del llibre al vestíbul de l’entrada principal.

També hi va haver espai per a la cooperació sanitària. Així, en la zona de darrere els ascensors de la segona planta, es va inaugurar la mostra permanent de les fotografies solidàries dels nostres professionals cooperants (Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital de Viladecans i Atenció Primària Costa de Ponent) corresponents a l’edició del calendari 2013.

Seguidament, en l’habitual espai de Bellvitge Art a la planta baixa, es va inaugurar l’exposició d’il·lustració Despertares, d’Aida Tejero.

Tampoc no va faltar la música, amb les actuacions, en el vestíbul de l’entrada principal, de la Coral Sellarrés, que va interpretar sardanes cantades, i el conjunt Gats Vells, amb un repertori d’havaneres.

També, cal destacar que la Diada va ser el punt de partida de la renovació de les campanyes de salut a la GTMS Hospital lliure de fum de tabac, Feu salut, pugeu per les escales i L’alimentació saludable.

Maig 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email