Roses, llibres i cançons entre bates blanques

Com cada any, l’hospital va celebrar la Diada de Sant Jordi amb un conjunt d’actes festius, artístics i solidaris. Durant tot el dia, hi va haver estands de venda de roses a l’entrada principal i a Consultes Externes, i els Serveis d’Informació van repartir punts de llibre especials de Sant Jordi entre els usuaris. Tots els pacients ingressats van ser obsequiats amb una rosa.

El Dr. Rafael Poveda, el Dr. Joan Ródenas i el Sr. Toni López Ballesteros van signar exemplars dels seus llibres en taules ubicades al vestíbul de l’entrada principal. A l’espai Bellvitge Solidari de la 3a planta, es va inaugurar la mostra permanent de fotografies solidàries dels professionals cooperants i, a l’espai Bellvitge Art de la planta baixa, l’exposició Il·lustració, tècnica mixta de Glòria Falcó, autora que també va signar i vendre exemplars dels seus llibres.

Al migdia va ser el moment per a la música, amb l’actuació de la Coral Sellarés, que va interpretar un repertori de sardanes, i el conjunt Gats Vells, que va oferir una selecció d’havaneres. També va sonar la recentment estrenada cançó Ara més que mai, dedicada als professionals de la salut. El seu autor,

Alejandro Abad, va signar exemplars d’aquest tema i del seu últim CD-DVD Las canciones que escribí mientras soñaba contigo.
Aprofitant aquesta festivitat, es van rellançar també les campanyes de salut Hospital lliure de fum de tabacFeu salut, pugeu per les escales L’alimentació saludable, i el Banc de Sang i Teixits va portar a terme la campanya Dóna sang i un llibre o rosa t’emportaràs.

Per veure un recull de fotografies dels actes de Sant Jordi, cliqueu aquí.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email