Prohibit l’ús de cigarretes electròniques a l’hospital

D’acord amb les darreres recomanacions de l’Agència de Salut Pública, queda prohibit l’ús de cigarretes electròniques en tots els espais de l’hospital tant interiors com exteriors, tal i com està establert amb els productes del tabac.

Fins al moment, no hi ha estudis fiables que demostrin la seguretat de les cigarretes electròniques i els seus líquids, tant per a qui les utilitza com per a aquelles persones que, de manera passiva, estan exposades al vapor que es desprèn. A més, el seu ús en espais on està prohibit fumar pot causar confusió a causa de la semblança amb aquests tipus de dispositius, i això pot significar un pas enrere en les bones pràctiques aconseguides en la darrera dècada. Tanmateix, i en no tenir informació fiable sobre els efectes del vapor generat en persones sensibles i amb patologia, el consum en recintes sanitaris podria perjudicar la salut dels malats amb determinades patologies.

Així doncs, i amb l’objectiu de seguir vetllant per la salut de tots, usuaris i treballadors de l’HUB, no està permès l’ús de cigarretes electròniques (ni dispositius similars) en les dependències de l’hospital, tant en llocs tancats com en el recinte a l’aire lliure.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email