Professors del King's College London visiten l'Hospital

L’Hospital Universitari de Bellvitge va rebre la visita, el passat 19 de juny, de professors del King’s College London, acompanyats per la Dra. Rosa Rifà i Ros, directora de l’Escola d’Infermeria Blanquerna, i de memebres del seu equip.

L’objectiu de la visita va ser conèixer l’organització de les estades clíniques dels alumnes d’infermeria, la metodologia de seguiment i d’avaluació d’aquestes estades, la relació amb les escoles universitàries, i el programa d’acollida i tutoratge de què disposa el nostre centre. La visita va ser organitzada per la Unitat de Formació Continuada de l’HUB.
 
La benvinguda i presentació institucional de l’Hospital van anar a càrrec de la Sra. Gemma Martínez, cap de l’Àrea de Formació Docència i Recerca. Posteriorment, va tenir lloc una reunió de treball amb la participació de la Sra. Myriam Domínguez i la Sra. Lola Carbonell, infermeres clíniques de la Unitat de Formació Continuada i Docència.

En acabar la reunió de treball, va tenir lloc una visita al laboratori d’habilitats clíniques i a dues unitats assistencials (unitat de Malalt Crític 1.1 i unitat convencional 7.2), on l’equip gestor d’aquestes unitats va explicar la seva organització i la utilització dels plans de cures dins de Gacela Care.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email