L’equip Intensive runners.cat, format pel nostres companys Francesc Esteve, Aníbal Fernández, Agustín Carrión i Juan Carlos Ochoa, amb el suport d’en Pere Rodés i en Carles Román, així com l’equip La fava d’en Polo, en el qual participava la nostra companya Maria Navajas, van aconseguir completar els dies 7 i 8 de maig la cursa Intermón Oxfam Trailwalker, un dels desafiaments esportius i solidaris més importants del món.

Professionals de l’HUB van participar en la cursa solidària Intermón Oxfam Trailwalker

Amb una meteorologia que no va acompanyar gens, els dos equips van ser, respectivament, el 65è i el 23è a arribar a la meta amb tots quatre membres, com estipulava el reglament. Uns resultats molt meritoris, tenint en compte que, dels 200 equips que van prendre la sortida a Santa Maria de Palautordera, només 89 van aconseguir arribar a la meta amb tots els integrants i en menys de 36 hores, després de recórrer 100 quilòmetres de rutes de muntanya per paratges naturals.

Per poder participar-hi, els equips havien de recaptar prèviament un mínim de 1.500 euros, destinats a donar suport als més de 400 projectes que Intermón Oxfam porta a terme en cooperació al desenvolupament, acció humanitària, incidència política i comerç just. El total recaptat va ser de més de 430.000 euros.

Aprofitant la seva participació en aquest desafiament, l’equip Intensive runners.cat va participar en uns estudis de la Unitat de Fisiologia de l’Exercici de la UB-Bellvitge de seguiment de les modificacions bioquímiques i funcionals que es produeixen durant un estímul físic d’aquestes característiques.

Maig 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email