Durant les últimes setmanes, metges i infermeres de l’Hospital Universitari de Bellvitge han continuat participant en el programa Salut i empresa, de Ràdio Kanal Barcelona.

Pere Rodés, infermer de Medicina Intensiva, Carles Román, zelador de Reanimació Postquirúrgica, Noemí Molero, infermera de Reanimació d’Urgències, i Israel Otero, metge anestesista, van parlar en un dels programes sobre la seva participació en la cursa solidària Intermon Oxfam Trailwalker. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Professionals de l’HUB protagonitzen noves entrevistes a Ràdio Kanal Barcelona

En un altre programa, la Sra. Cristina Ortega, infermera clínica de l’UFIS de Geriatria, va parlar sobre les cures i la convivència amb la gent gran. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

En tercer lloc, el Dr. Josep Maria Ramon, cap del Servei de Medicina Preventiva de l’HUB, va parlar sobre la prevenció i la lluita contra el tabaquisme. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Finalment, el Dr. Pablo Moreno, cap de secció de la Unitat de Cirurgia Endocrina, va parlar sobre les patologies de la tiroides i el seu tractament. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Maig 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email