Professionals de l’HUB participen en noves entrevistes a Ràdio Kanal Barcelona

Per sisena temporada, professionals de l’Hospital Universitari de Bellvitge han començat a col·laborar regularment en el programa divulgatiu Salut i Empresa, que emet Ràdio Kanal Barcelona, per tal d’informar sobre l’activitat de l’Hospital i sobre temes de salut d’interès per a la població.

El passat mes de novembre, la Sra. Dolors Carbonell, infermera clínica de Formació Continuada de l’HUB, va parlar sobre la tasca docent que es desenvolupa en el nostre centre i, especialment, sobre el tipus de formació que es coordina des de la Unitat de Formació Continuada. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

En un altre programa, el Dr. Lluís Vilar, facultatiu especialista del Servei de l’Aparell Digestiu i membre fundador i secretari del Comitè d’Ètica Assistencial de l’HUB, va parlar sobre el paper i les funcions d’un comitè d’ètica assistencial. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Al mes de desembre, el fisioterapeuta Esteve Bosch i el zelador Òscar Patsi van presentar el seu llibre Hospitalia Doble Malta, en què es recullen històries i vivències basades en l’activitat diària en el nostre Hospital. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Gener 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email