L’elaboració del primer protocol a Espanya sobre supervisió i nivells de responsabilitats dels residents i un projecte de recerca sobre l’eficàcia de l’administració d’alteplasa (rt-PA) per tractar les hemorràgies cerebrals intraventriculars (ictus hemorràgics) han obtingut dos dels premis a Las mejores ideas del año que concedeix cada any Diario Médico.

El lliurament del premi va tenir lloc el dia 30 de novembre, durant una gala que es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya.

El llibre Protocolo de supervisión y nivel de responsabilidad de los facultativos residentes durante la Atención Continuada, impulsat per la Comissió de Docència de l’HUB, ha estat pioner a Espanya i té com a objectiu continuar millorar la qualitat de la docència i, al mateix temps, garantir l’excel·lència en l’assistència als pacients. L’Agència de Qualitat del Ministeri de Sanitat i Política Social l’ha considerat com un document de bones pràctiques.

Per la seva banda, el projecte de recerca sobre ictus hemorràgic està finançat pel National Health Service dels Estats Units i promogut per la universitat nord-americana Johns Hopkins, i hi participen professionals de l’IDIBELL i l’Àrea del Sistema Nerviós de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email