Dues iniciatives de professionals de l’Hospital Universitari de Bellvitge han obtingut dos dels premis Mejores ideas de la Sanidad del Año, que atorga cada any la publicació especialitzada Diario Médico.

Concretament, va obtenir un dels premis a les millors idees, en l’apartat de recerca i farmacologia, la primera plicació gàstrica per laparoscòpia amb cirurgia robòtica realitzada al món, a càrrec de professionals de la Unitat de Cirurgia Bariàtrica del Servei de Cirurgia General i Digestiva. Va recollir el trofeu, en representació dels premiats, el Dr. Amador García Ruiz de Gordejuela.

Professionals de l’Hospital Universitari de Bellvitge obtenen dos dels premis Mejores Ideas de la Sanidad del Año, de Diario Médico

Així mateix, un altre dels premis va recaure en el desenvolupament d’un videojoc interactiu com a eina terapèutica, projecte portat a terme per professionals del Servei de Psiquiatria. Va recollir el trofeu la Dra. Susana Jiménez Murcia.

Aquests guardons reconeixen la tasca de les persones, institucions i empreses que han ajudat a millorar la medicina, l’assistència sanitària i la salut al llarg de 2011. Els premis es van lliurar el 7 de novembre, en una gala que va tenir lloc al Teatre Nacional de Catalunya.

Novembre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email