Els Drs. Josep Maria Cruzado, cap del Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, i Miguel Hueso i la Dra. Núria Montero, ambdós del mateix servei, formen part del grup d’experts que han publicat un informe a la revista Kidney diseases sobre el futur i les primeres experiències d’ús de la intel·ligència artificial en diàlisi.

El passat 22 de setembre, l’Hospital de Bellvitge va organitzar una jornada per avaluar les aplicacions de la intel·ligència artificial a la diàlisi. La jornada va aplegar a experts tant de la medicina com de la computació. Ara, els ponents de la jornada han elaborat un informe que revisa les primeres aplicacions de la intel·ligència artificial en l’hemodiàlisi, així com les barreres i reptes per a futures aplicacions, que és molt possible que juguin un paper rellevant en la personalització i seguretat per al pacient de les diàlisis.

Els participants a la jornada sobre intel·ligència artificial i diàlisi del passat mes de setembre

Vegeu l’article Artificial Intelligence for the Artificial Kidney: Pointers to the Future of a Personalized Hemodialysis Therapy, publicat a Kidney diseases

Vegeu la notícia sobre la Primera Jornada d’intel·ligència artificial i diàlisis

13 de febrer

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email