Congrés Europeu de Cardiologia

Congrés Europeu de Cardiologia

Diversos professionals de l’Àrea de Malalties del Cor de l’Hospital Universitari de Bellvitge participaran activament al Congrés Europeu de Cardiologia, que se celebrarà del 26 al 30 d’agost a la capital catalana.

El Dr. Àngel Cequier, director clínic de Malalties del Cor de l’Hospital Universitari de Bellvitge, hi moderarà demà dissabte un simposi sobre assistències ventriculars percutànies, una tecnologia en auge que permet, de forma poc invasiva, substituir provisionalment la funció del cor, i que està incrementant les seves indicacions.

Per la seva banda, el Laboratori d’Investigació Cardiovascular de Bellvitge, dirigit pel Dr. José Luis Ferreiro, hi participarà amb cinc comunicacions, una de les quals –de comparació dels antiagregants plaquetaris ticagrelor i clopidogrel– serà presentada com a comunicació oral per la Dra. Ana Marcano. També hi presentaran estudis la Unitat d’Insuficiència Cardíaca i la Unitat d’Electrofisiologia i Arítmies de l’hospital, entre d’altres.

A l’edició d’enguany del congrés, en què es commemorarà el 40è aniversari de la primera angioplàstia coronària percutània, hi assistiran més de 31.000 professionals del sector.

25 d’agost de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email