Professionals de Bellvitge amb la placa de reconeixement rebuda

Professionals de Bellvitge amb la placa de reconeixement rebuda

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha acollit avui un acte de reconeixement del Departament de Salut i els ajuntaments de Barcelona i Cambrils a la tasca dels professionals que van assistir les víctimes dels atemptats del 17 d’agost. L’acte ha estat presidit pel conseller de Salut, Antoni Comín; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el director del CatSalut, David Elvira.

Entre els homenatjats, hi ha hagut els professionals de l’Hospital Universitari de Bellvitge. En nom d’ells, han recollit la placa de reconeixement la subdirectora mèdica de Procés Ambulatori, Carmen Sanclemente, i el cap d’àrea infermera d’Urgències, Rafael Justel.

Ha assistit a l’acte un nodrit grup de professionals del nostre hospital, de diferents àmbits i responsabilitats, com a representació de tots els treballadors que van prendre part en el dispositiu, alguns d’ells interrompent les seves vacances o fora de l’horari laboral assignat.

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha remarcat el paper fonamental dels professionals dels hospitals, dels centres d’urgències d’atenció primària (CUAP), centres d’atenció primària i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), als quals ha agraït la capacitat de resposta immediata, professionalitat, dedicació i valentia.

Un dels punts culminants de l’acte ha estat el testimoni de sis professionals que van haver d’atendre les víctimes. Tots ells han coincidit a destacar la ràpida resposta, tant amb l’atenció assistencial com amb l’obertura immediata de quiròfans, entre tres i quatre per hospital, així com l’entrega de tots els sanitaris al servei de les víctimes i dels familiars.

21 de setembre de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email