Professionals assistencials de l'Hospital intervenen en noves entrevistes divulgatives a Ràdio Kanal Barcelona

Professionals d’infermeria i de medicina de l’Hospital Universitari de Bellvitge continuen col·laborant regularment, com en els darrers anys, en el programa Salut i empresa de Ràdio Kanal Barcelona, amb entrevistes divulgatives en profunditat sobre temes de salut d’interès per a la població.

La Sra. Antonia Castro, infermera del Servei de Traumatologia de l’HUB i habitual col·laboradora d’aquest espai radiofònic, va parlar recentment sobre l’humor com a eina terapèutica. Podeu escoltar aquest programa clicant aquí.

El Dr. Manel Gené, especialista en salut laboral i medicina legal i forense, va parlar en un altre programa sobre la salut laboral i la prevenció de riscos laborals. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

La Sra. Pilar Garriga, infermera de la Unitat de Trastorns Respiratoris del Son de l’HUB i coordinadora de la Fundación Lucía para el Sida Pediátrico, va parlar sobre la prevenció i cures en la infecció per VIH. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Finalment, la Sra. Alícia Boltaña, infermera clínica en educació diabetològica, va parlar sobre la prevenció i cures de la diabetis. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Març 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email