Les infermeres Amparo del Pino i Pilar Garriga, i el facultatiu especialista del Servei d’Urgències Jordi Giol han estat els primers professionals assistencials vinculats a l’Hospital Universitari de Bellvitge que han participat en la nova temporada d’entrevistes divulgatives sobre temes de salut a l’espai Salut i empresa de Ràdio Kanal Barcelona.

Amparo del Pino, infermera especialitzada en salut mental que ha treballat en diverses unitats del nostre centre i que actualment es dedica a la docència, va parlar sobre els problemes provocats per la drogoaddicció i els tractaments de deshabituació. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

El Dr. Jordi Giol va parlar, per la seva banda, sobre la prevenció i cures de la grip. Va comentar des de les mesures per evitar el contagi fins a la vacunació i els nivells d’eficàcia dels fàrmacs que s’anuncien per alleujar els símptomes de la grip. Poder escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Finalment, Pilar Garriga, infermera de la Unitat d’Estudis Respiratoris del Son de l’HUB i coordinadora de la Fundació Lucía per a la Sida Pediàtrica, va abordar la prevenció, els riscos i les cures de la infecció pel VIH. Podeu escoltar aquesta entrevista clicant aquí.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email