El Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge ha organitzat el 2 de juliol la Primera Jornada d’Actualització en Tècniques i Cures Oftalmològiques, dedicada monogràficament a la retina.

La Jornada va estar adreçada a optometristes, infermers/es, auxiliars d’infermeria i metges i metgesses especialistes en oftalmologia en formació. Es van tractar les diferents metodologies per aportar un suport adient als malalts afectats de patologia de retina, així com les cures i necessitats que tenen aquests pacients en l’àrea de quiròfan i hospitalització.

Primera Jornada d’Actualització en Tècniques i Cures Oftalmològiques a l’HUB

La retina és una de les subespecialitats de l’oftalmologia en què hi ha hagut més innovacions gràcies als grans avenços que s’han fet en els darrers anys. La presència de nous aparells en les consultes i de noves tècniques en els quiròfans obliga a tenir en els diferents serveis oftalmològics personal altament qualificat.

La Jornada va ser organitzada per la Sra. Rosa Navarro i la Sra. Mercè Badia, del Servei d’Oftalmologia, i va comptar amb la presència, en l’acte inaugural, del Dr. Jordi Arruga, cap del Servei d’Oftlamologia, i la Sra. Gemma Martínez Estalella, cap de la Unitat de Formació Continuada de l’HUB.

Juliol 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email