Primer curs de neuroestimulació d'arrels sacres

El passat 26 de març, l’hospital va realitzar el primer curs de neuroestimulació d’arrels sacres organitzat per la Unitat de Formació Continuada i coordinat pel Servei d’Urologia de l’HUB. La finalitat de l’acte era donar a conèixer la teràpia de neuromodulació sacre del tractament de les disfuncions de sol pelvià, específicament del tractament de la bufeta hiperactiva refractària i la incontinència urinària.
En el curs, dirigit pels docents Dr. Narcís Camps Lloveras i la Dra. Virgina Martínez Barea del Servei d’Urologia i el Dr. Jordi Montero del Servei de Neurofisiologia, es van desenvolupar aspectes com ara els criteris de selecció de malalts, identificar el material necessari que s’utilitza, quan i com aplicar la tècnica d’implantació d’elèctrodes i de recanvi de generadors, entre d’altres.

La jornada es va adreçar exclusivament a uròlegs que tracten disfuncions del sol pelvià, i hi van assistir membres procedents dels hospitals Virgen del Rocio de Sevilla, Miguel Servet de Zaragoza, Doce de Octubre de Madrid i de l’hospital comarcal d’Inca, Mallorca.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email