Premi a la millor comunicació per a la infermeria de les UFIS de Geriatria

Les infermeres de les UFIS de Geriatria de l’HUB han guanyat el premi a la millor comunicació atorgat pel comitè científic del XX Congreso de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología pel seu treball Intervención proactiva desde una unidad de geriatría en la atención del paciente crónico ingresado en un hospital de agudos.

La comunicació dóna a conèixer com des de les UFIS de Geriatria es valoren tots els pacients crònics complexos amb una edat superior als 80 anys que ingressen a l’Hospital Universitari de Bellvitge amb l’objectiu de seguir una prevenció de les possibles complicacions durant l’ingrés. A més, s’hi explica la valoració que es realitza per trobar el dispositiu més idoni en el moment de l’alta i garantir, així, la continuïtat assistencial.

M. Cristina Ortega, Carmen Cabot, Paquita Porras, M. Teresa Cantos, Lourdes Pastor i Anna Fàbregas, autores del treball, conclouen que amb aquest tipus de maneig es millora la qualitat de vida, s’afavoreix el retorn al domicili, es disminueixen els reingressos hospitalaris i s’evita i/o es retarda la institucionalització de cada cas.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email