Participants del projecte per a la mobilitat de treballadors de la sanitat Promos 2 visiten l'Hospital

El dia 22 de novembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge va rebre la visita de 4 infermers i un tècnic de radiologia finançats pel Servei Sanitari Regional Emília-Romanya AUSL de Bolonya (Itàlia), que ha presentat a la Unió Europea el projecte per a la mobilitat de treballadors de la sanitat Promos 2.

Aquests professionals van contactar amb l’HUB mitjançant la representant a Espanya del Programa Leonardo da Vinci, Sra. Teresa Lluch Canut, catedràtica d’Infermeria Psicosocial i Salut Mental de l’Escola d’Infermeria de la UB.

Els objectius generals la visita van ser conèixer la pràctica tutorial en els països d’acollida per a la inclusió de nous treballadors i conèixer i analitzar les competències infermeres i la funció dels professors associats i els tutors docents.

La Unitat de Formació Continuada de l’HUB va informar la delegació de professionals italians sobre tots aquests aspectes i els va acompanyar a visitar la Central d’Esterilització, les unitats de malalt crític, i l’àrea de diagnòstic per la imatge.

Gener 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email