El passat 6 de juny, l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) va presentar les seves activitats als investigadors biomèdics i mèdics de l’IDIBELL, en el marc de l’acord oficial de col·laboració entre ambdós instituts.

La presentació de l’acte i benvinguda als assistents van anar a càrrec del Sr. Ramon López, director general del Biopol’H; el Sr. Josep Planell, director de l’IBEC, i el Sr. Emilià Pola, director general de l’IDIBELL.

Organitzat pel Biopol, l’IBEC presenta les seves activitats als investigadors de l’IDIBELL en un acte al nostre Hospital

A continuació, el director de recerca de l’IDIBELL, Dr. Gabriel Capellá, va presentar els tres ponents, la Dra. Alícia Casals, el Dr. Josep Samitier i el Dr. Ángel Raya, que van exposar les noves àrees estratègiques de recerca de l’IBEC pel que fa a assistència sanitària intel·ligent, nanomedicina, i enginyeria cel·lular, respectivament. Després de cada intervenció, hi va haver un torn obert de debat amb els investigadors de l’IDIBELL assistents. Com a punt final de la reunió, es va establir l’agenda per a futures trobades.

L’estreta interacció dels investigadors de l’IBEC i els de l’IDIBELL permetrà als nostres metges beneficiar-se de la tecnologia que està desenvolupant aquesta prestigiosa institució de recerca en bioenginyeria. Al mateix temps, la visió dels nostres metges i científics farà que la tasca investigadora de l’IBEC pugui perfilar millor el seu impacte en la sanitat i la societat.

Juny 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email