Nova sala de telecomandament multifunció al Servei de Radiodiagnòstic

L’hospital ha instal·lat en el Servei de Radiodiagnòstic un equipament radiològic que permet fer exploracions i procediments similars als d’una sala d’angiografia i segueix oferint les prestacions d’un telecomandament clàssic. A més, s’ha dissenyat una nova sala de telecomandament multifunció per a realitzar no només estudis contrastats de tub digestiu i d’aparell genitourinari, sinó també estudis vasculars de mitjana complexitat i procediments intervencionistes senzills (vasculars i no vasculars).

Aquest nou dispositiu s’ha adquirit amb l’objectiu de disminuir els temps d’espera dels procediments intervencionistes vasculars de mitjana complexitat, els procediments intervencionistes radiològics amb sedació i el tractament del dolor crònic. Així mateix, també permetrà disminuir el temps d’espera de procediments intervencionistes més complexos, especialment els neurovasculars.

Així, amb la nova sala de telecomandament multifunció s’aconsegueix realitzar, conjuntament amb el Servei d’Anestesiologia, procediments radiològics amb sedació, tot obrint un ampli ventall de possibilitats perquè el servei tingui un espai per poder tractar el dolor crònic en unes condicions tècniques excel·lents.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email