Nova edició de ‘Medicina nuclear en la práctica clínica’, obra referent de l’especialitat, coeditada pel Dr. Josep Martín Comín

Aquesta nova edició constitueix una revisió i ampliació en l’extensió d’alguns temes, sobretot: els capítols dedicats a oncologia, particularment a causa del creixent impacte que està tenint la tomografia per emissió de positrons – tomografia computada (PET-TC) en la pràctica clínica.

El llibre Medicina nuclear en la práctica clínica, referent en llengua castellana de l’especialitat, està editat pel Dr. Josep Martín Comín, cap del Servei de Medicina Nuclear de l’Hospital Universitari de Bellvitge, juntament amb els Drs. Ángel Soriano Castrejón i Ana María García Vicente, de l’Hospital General de Ciudad Real.

Així, s’han introduït capítols dedicats al sarcoma i tumors de l’estroma gastrointestinal, al diagnòstic i localització de tumors d’origen desconegut, i a l’estudi PET-TC amb 68Ga en el diagnòstic, estadificació i control de tractament dels tumors neuroendocrins, entre d’altres.

En resum, no es tracta d’una simple reimpressió sinó una veritable edició renovada del que va ja camí de ser un nou clàssic de l’especialitat, amb sensibles millores en tots els apartats i la incorporació de tota la innovació experimentada en els darrers quatre anys, per tal que continuï sent una eina bàsica per als especialistes a l’hora d’aconseguir una orientació diagnòstica més precisa i un maneig més correcte dels pacients.

Abril 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email