Recollida de joguines a l'Hospital de Bellvitge

Recollida de joguines a l'Hospital de Bellvitge

Amb motiu de les festes de Nadal i Reis, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans han organitzat, un any més, una campanya de recollida de joguines per als nens més necessitats. Des de mitjans de desembre i fins a avui, 4 de gener, els usuaris i professionals dels dos centres han pogut lliurar joguines noves o usades en bon estat als diferents punts de recollida habilitats.

Enguany, ambdós centres han reunit més de 300 joguines. Les recollides a Bellvitge es distribuïran entre famílies del seu entorn geogràfic a través de l’Associació Cívica La Nau, especialitzada a recaptar i distribuir productes no alimentaris en col•laboració amb altres entitats. Les recollides a l’Hospital de Viladecans arribaran a famílies d’aquesta localitat i del seu entorn immediat a través de Viladecans Acció Solidària i Creu Roja.

Aquesta campanya s’emmarca dins de les activitats de Nadal de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS. S’ha editat també un calendari de taula –per a tots els punts d’atenció al públic dels hospitals i centres de primària de l’àrea– que ret homenatge als professionals de la institució que fan desinteressadament cooperació sanitària i ajuda al desenvolupament. En aquest calendari hi apareixen fotografies de professionals de l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital de Viladecans i l’Atenció Primària Costa de Ponent que han treballat al llarg del 2016 en països com el Senegal, Guinea Bissau, Uganda, Camerun, Nicaragua, Bolívia o l’Índia, entre d’altres, i organitzacions com ara la Fundació Vicente Ferrer, Fallou, Djumbai o Infermeres per al Món.

Dins de la programació de Nadal, un dels actes amb més afluència de públic és la festa infantil de Bellvitge, que enguany s’ha celebrat per primera vegada a l’edifici de Consultes Externes. Més d’un centenar de nens i nenes, acompanyats dels seus familiars, han gaudit de una tarda de festa amb jocs gegants i han descobert els beneficis de l’activitat física. Durant tot el 2017 l’Hospital de Bellvitge té intenció de promoure amb diferents accions l’activitat física saludable, en la línia d’aconseguir els objectius fixats pel Pla de Salut de Catalunya.

4 de gener de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email