Montserrat Tegido Valentí, infermera experta en ostomies, participa en una jornada hispanoamericana sobre les cures de les ostomies

La infermera clínica estomaterapeuta de l’Àrea de l’Aparell Digestiu Montserrat Tegido Valentí va ser seleccionada, com a infermera experta en ostomies de l’Hospital Universitari de Bellvitge, per participar activament en el I Encuentro Hispano Americano sobre el cuidado de las ostomias. Les jornades van tenir lloc de l’11 al 15 de juny de 2012 a Cuba.

Van participar en aquesta trobada un grup de 57 infermeres de diferents comunitats autònomes espanyoles, amb l’objectiu d’ intercanviar experiències d’actuació en els pacients ostomitzats entre les infermeres d’Espanya i Cuba.

El programa va alternar reunions i tallers en els hospitals cubans Policlínica Universitaria, Hospital Universitario Comandante Manuel Fajardo, i Facultad de Enfermería Lidia Doce, en els quals es van pronunciar conferències i es van organitzar visites als centres i trobades d’intercanvi d’experiències.

Setembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email