L’Hospital Universitari de Bellvitge s’afegeix al programa d’activitats de la Setmana del Cor amb un programa d’activitats que es durà a terme al vestíbul de Consultes Externes durant el matí del dimecres 28 de setembre.

El programa s’iniciarà a les 9h amb una sessió informativa sobre la prevenció i el tractament d eles malalties cardiovasculars a càrrec de l’Associació Cor Nous de l’HUB. Posteriorment, a les 12h es durà a terme una xerrada-col·loqui sobre la rehabilitació cardíaca que comptarà amb la participació de Magda Nebot (infermera); Cristina Marín (fisioterapeuta) i María Miñana (terapeuta ocupacional), totes elles professionals de la Unitat de Rehabilitació Cardíaca de l’hospital.

Aquest matí dedicat al cor està organitzat per l’Àrea de Malalties del Cor i el Servei de Rehabilitació de l’HUB i forma part del programa de la Setmana del Cor, dins la qual es duran a terme activitats de tot tipus en un total de nou hospitals catalans entre els dies 26 de setembre i 2 d’octubre. El lema de la convocatòria de la Setmana és Bateguem amb tu!. La campanya compta amb la col·laboració de la Societat Catalana de Cardiologia, el Grup de Treball de Rehabilitació Cardíaca i Prevenció Secundària de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Cartell de la Setmana del Cor 2016

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email