Maricel Julve, supervisora de la Unitat de Diàlisi i Trasplantament Renal del nostre Hospital, va rebre la Medalla d’Or de la Sociedad Española de Enfermería Nefrológica (SEDEN) durant el 35è Congrés Nacional de SEDEN, celebrat a Granada del 20 al 23 d’octubre de 2010.

Aquest reconeixement se li va lliurar tant per la seva trajectòria assistencial com a infermera nefrològica com per la seva activitat en la gestió, especialment com a presidenta durant quatre anys de la SEDEN.

El seu període al capdavant d’aquesta entitat, amb més de 2.000 socis, ha finalitzat amb superàvit econòmic malgrat el context de recessió i amb novetats destacables com ara una Junta integrada per primera vegada per quatre infermeres de diferents hospitals de Barcelona i l’establiment de la Secretaria Tècnica a Madrid, ciutat de més fàcil accés per al conjunt de socis i vocals de la societat.

La carrera professional de Maricel Julve, de més de 20 anys de trajectòria, està estretament lligada a l’Hospital Universitari de Bellvitge, ja sigui com a infermera assistencial o bé com a infermera supervisora, que és l’activitat diària que desenvolupa en l’actualitat.

___________________________________________________

Notícies relacionades

Les infermeres de diàlisi de l’HUB reben el premi al millor treball en una conferència internacional a Praga (10/10/2008)

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email