El director de Recerca i Innovació de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Lluís Blanch, va explicar en una conferència a la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge quines són les claus per fomentar la innovació i la transferència tecnològica en els centres hospitalaris i de recerca. Va ser el 9 de març, dins del cicle de xerrades sobre innovació que organitza periòdicament l’IDIBELL.

Lluís Blanch: “El pas clau és l’acompanyament del professional que té una idea innovadora”

Blanch va afirmar que “el pas clau és l’acompanyament del professional que té una idea innovadora” perquè els investigadors, metges o infermeres, va dir Blanch, no saben quins passos han de seguir per negociar amb una empresa o quina és la regulació específica de determinat sector industrial.

És per això que la Corporació Sanitària Parc Taulí compta amb una unitat de valorització i innovació dedicada a estudiar les idees dels professionals susceptibles de ser convertides en productes o serveis, i a posar en marxa els mecanismes per transferir-les al mercat (negociació amb empreses, generació d’spin-offs…) per tal que generin un retorn tant al professional que ha pensat la idea com al mateix centre i a la societat en general.

Març 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email