Lliurats els premis del XXII Concurs de Fotografia de l’Hospital Universitari de Bellvitge

El passat 26 d’octubre, es van lliurar els premis de la XXII edició del tradicional Concurs de Fotografia de l’Hospital Universitari de Bellvitge. En la categoria de tema lliure, el primer premi va ser per a Magdalena Castillo, per la fotografia El globo y el niño; el segon, per a Lluís Mateu, per la fotografia Cel de gel, i, el tercer, per a Susana López, per la fotografia Miratge.

En la categoria de tema sanitari, el primer premi va ser per Ana Gómez, per Anatomia patològica; el segon, per a Tomás Pozuelo, per Draps bruts, i, el tercer, per a José Córdoba, per Urgències i emergències. També es van concedir quatre accèssits a sengles fotografies de Mar Blázquez, José Córdoba, Tomás Pozuelo i Gerard Mora.

Els tres primers premis estaven dotats amb un import, respectivament, de 250€, 200€ i 150€, i, els accèsits, amb 70€.

El jurat, que va destacar la gran qualitat de les fotografies presentades, va estar format per Albert Torns Olmo, anterior guanyador en tema lliure; Ester Bergés, anterior guanyadora en tema sanitari; Xavier Linares, cap de l’Àrea de Comunicació i Audiovisuals; Carles Fàbrega, cap de Mitjans Audiovisuals de l’Hospital Sant Joan de Déu; Vicenç Caro, cap del Departament d’Audiovisuals del Centre Mèdic Teknon, i Jep Brengaret, director de l’escola de fotografia Groc.

Novembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email