Lliurats els premis de la cursa del 40è aniversari de l'Hospital

El passat 21 de desembre, es van lliurar els premis de la Cursa del 40è aniversari de l’Hospital Universitari de Bellvitge, celebrada dos dies abans. Els guanyadors absoluts van ser Ferran Gimeno, auxiliar administratiu de la Unitat de Gestió Econòmica de l’HUB, i Patrícia Vega, infermera de la UCI de l’HUB.

En la categoria sènior, van guanyar Joan Pedreny, participant extern a l’HUB, i Montserrat Maldonado, auxiliar d’infermeria de l’RPQ de l’HUB. En categoria júnior, els primers llocs van ser per a Pau Gilabert, metge resident del Servei de l’Aparell Digestiu, i Cristina Fontalba, infermera del quiròfan de la 2a planta de l’HUB. Els premis van ser lliurats pel Dr. Alfredo García, director gerent de l’HUB.

Aquesta ha estat la primera cursa celebrada a l’Hospital Universitari de Bellvitge, i es va organitzar conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Hospitalet. Cal agrair el suport del Dr. Francesc Esteve, que va aportar la seva experiència com a participant en curses atlètiques, així com del Banc de Sang i Teixits i dels voluntaris de l’HUB.

S’hi van inscriure un total de 132 corredors. Tots els participants van ser obsequiats amb una samarreta commemorativa. Va tenir com a convidats d’honor la Il·lma. Sra. Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat,  que en va fer el tret de sortida; el Dr. Joan Viñas, president de Consell d’Administració de l’ICS, i Jordi Alba, jugador del FC Barcelona.

Febrer 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email