Demà divendres, l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) participarà per cinquè any consecutiu en la campanya de conscienciació sobre la necessitat de prevenir i identificar ràpidament els símptomes d’un ictus amb motiu del Dia Mundial de l’Ictus, que se celebra el diumenge 29 d’octubre.

De les 9 a les 14 h, els visitants de l’hospital es podran fer controls de la pressió arterial i de la glucèmia, dos paràmetres que estan directament relacionats amb el risc de patir un ictus. Les persones que mostrin en aquestes proves un risc elevat de patir la malaltia també es podran fer, a més, una ecografia Doppler per comprovar l’estat de les artèries. A banda d’això, també s’oferirà informació general sobre la malaltia i la manera de reconèixer-ne els símptomes.

La Unitat d’Ictus de l’Hospital Universitari de Bellvitge és referent a Catalunya en el tractament dels ictus complexos. L’HUB és un dels tres centres de referència de l’ICS per al tractament de l’ictus mitjançant neuroradiologia intervencionista, i coordina en la seva àrea d’influència la xarxa Teleictus, que permet oferir assistència per videoconferència a les urgències de diversos hospitals comarcals.

26 d’octubre de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email