XV Curs Internacional de Cirurgia Ginecològica

XV Curs Internacional de Cirurgia Ginecològica

El XV Curs Internacional de Cirurgia Ginecològica, el curs de referència a Espanya per conèixer les innovacions en tècnica quirúrgica ginecològica, ha tingut lloc a l’Hospital Universitari de Bellvitge els dies 9 i 10 de març amb els millors experts nacionals i internacionals i més de 300 assistents.

L’actual edició destaca per posar un èmfasi fonamental en els diferents aspectes d’innovació i de tecnologia que estan marcant el progrés de l’especialitat en els darrers anys. Aquests aspectes innovadors van des de l’ús, ja consolidat, de sistemes quirúrgics robotitzats fins al recurs a la realitat virtual per entrenar i perfeccionar procediments i millorar la formació dels cirurgians.

El curs es basa en la realització d’operacions quirúrgiques en directe, comentades i debatudes pels mateixos cirurgians amb els assistents. Abarca les intervencions ginecològiques més rellevants, des dels miomes i les histerectomies, fins a la incontinència urinària d’urgències, el gangli sentinella i la cirurgia oncològica, abordades amb tècniques tant per via vaginal com laparoscòpiques, histerscòpiques i robòtiques.

10 de març de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email