Lliurament del guardó a la Dra. Capdevila

Lliurament del guardó a la Dra. Capdevila

Aquest dimecres 26 d’octubre, l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) ha estat reconegut, un any més, amb el guardó Hospitals TOP 20 a la gestió hospitalària global, en un acte que ha tingut lloc al Centro de Arte Reina Sofía de Madrid.

L’HUB ha estat guardonat en la categoria de grans hospitals de referència regionals i nacionals, juntament amb l’Hospital Clínic-Sant Joan de Déu, la Fundación Jiménez Díaz, i l’Hospital La Fe de València. ​

Un total de 16 hospitals de Catalunya han rebut 26 guardons en els Premis TOP 20, entre els quals hi figura també l’Hospital de Viladecans. En l’acte de lliurament dels premis, celebrat avui al Centre d?Art Reima Sofía de Madrid, s’han lliurat 63 guardons. D’ells, 27 en Gestió Hospitalària Global a aquells hospitals amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i a la resta d’activitat introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació. Altres 36 premis s’han lliurat en les Àrees clíniques de Cor, Cirurgia Digestiva, Dona, Sistema Nerviós, Respiratori, Musculoesquelètic, Ronyó i Vies urinàries i Atenció al Pacient Crític.

Hospitals TOP 20 és un programa d’avaluació basat en indicadors objectius de qualitat, funcionament i eficiència dels centres hospitalaris. Aquest any s’hi han presentat un total de 161 hospitals ​d’arreu d’estat, els indicadors de funcionament dels quals han estat avaluats per l’empresa Iasist, organitzadora del programa.

El premi a la gestió hospitalària global s’atorga després d’analitzar resultats específics a nivell de 35 processos assistencials i de valorar el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics, així com en la resta d’activitat, introduint indicadors d’eficiència juntament amb els de qualitat i adequació.

Així mateix, cal destacar que l’Hospital de Viladecans ha estat un dels quatre centres de l’estat guardonats amb el premi TOP 20 a la gestió global en la categoria d’hospitals generals de gestió directa, i ha estat finalista en els processos de l’àrea de musculoesquelètic. menció que ha recollit el Dr. C. Dolz.

Des del 2004, l’Hospital Universitari de Bellvitge ha estat guardonat en nou ocasions al llarg de la història d’aquests premis. Per la seva banda, l’Hospital de Viladecans ha obtingut el guardó per segona vegada, després del premi obtingut l’any passat.

D'esquerra a dreta: el Dr. S. Pallejà, director de l'Hospital Verge de la Cinta; el Dr. C. Dolz, cap del Servei de Cirurugia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital de Viladecans; la Dra. M. Oliveras, directora de l'Hospital de Vladecans; A. Serra, secretari general del Dep. de Salut; la Dra. M. Figuerola, gerent de la GMTS i la Dra. M. Capdevila, directora de l'HUB
D’esquerra a dreta: el Dr. S. Pallejà, director de l’Hospital Verge de la Cinta; el Dr. C. Dolz, cap del Servei de Cirurugia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital de Viladecans; la Dra. M. Oliveras, directora de l’Hospital de Vladecans; A. Serra, secretari general del Dep. de Salut; la Dra. M. Figuerola, gerent de la GMTS i la Dra. M. Capdevila, directora de l’HUB

26 d’octubre de 2016

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email