Davant de la convocatòria d’una Aturada de País realitzada per la Taula per la Democràcia per a demà dia 3 d’octubre, l’Hospital Universitari de Bellvitge, com l’Institut Català de la Salut, s’ha adherit  a aquesta convocatòria i respecta el dret de cada treballador i treballadora a decidir lliurement la seva participació o no a l’aturada social de tot el dia.

El centre aplicarà les mesures establertes pel Servei Català de la Salut (CatSalut) amb l’objectiu de minimitzar les molèsties que pugui ocasionar a la ciutadania. Es garanteix el funcionament dels serveis d’urgències i emergències i l’activitat programada inajornable d’unitats especials (cures intensives, coronàries, hemodiàlisi, tractaments de radioteràpia i quimioteràpia i transplantaments d’òrgans), així com cirurgia coronària i oncològica, transport sanitari urgent i no urgent vinculat a les unitats especials, teràpies respiratòries domiciliàries i diàlisi ambulatòria.
Per tant, la resta d’activitat programada (visites d’atenció primària i hospitalària, proves diagnòstiques i resta d’intervencions quirúrgiques) es reprogramarà i en els propers dies es comunicarà als afectats la nova data de forma individualitzada.
En tot moment l’Hospital de Bellvitge vetlla per garantir una atenció de qualitat a la ciutadania tot i les circumstàncies excepcionals, i vol agrair la implicació i el bon treball dels seus professionals en situacions com aquesta.
Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email