Les jornades han estat dirigides pel cap del Servei d’Angiologia i Cirurgia Vascular, Marc Cairols

L’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir els passats dies 21, 22 i 23 de novembre les jornades científiques IX Vascular Monographies: Carpe Diem Consensu and Trials, dirigides pel cap del Servei d’Angiologia i Cirurgia Vascular, el Dr. Marc A. Cairols.

Les sessions es van iniciar dimecres amb un workshop sobre el tractament de l’artèria femoral superficial amb discussió interactiva de tots els temes amb els assistents.

Durant la segona Jornada es van dur a terme cinc taules rodones dedicades, respectivament, als assajos clínics aleatoritzats, les novetats terapèutiques, els simuladors per a la formació dels cirurgians vasculars, l’actualització en aneurismes aòrtics abdominals (AAA) i els assajos per als aneurismes aòrtics abdominals.

A més, es van realitzar dues conferències al voltant, respectivament, de la influència del tabac en el pronòstic de la malaltia arterial perifèrica i de les endopròtesis fenestrades en el tractament dels AAA. Finalment, els debats en l’última de les jornades van girar al voltant de la isquèmia crítica de membres inferiors i dels assajos sobre la malaltia carotídia.

Aquestes jornades monogràfiques s’han consolidat entre les de més impacte científic i docent en el seu camp tant a nivell estatal com internacional.

Per altra banda, el proper dilluns 3 de desembre l’Hospital acollirà una jornada d’actualització en patologia vascular en la qual diferents facultatius de l’HUB exposaran les últimes qüestions relatives al diagnòstic i tractament del malalt vascular i el malalt venós.

Hospital Bellvitge :: eHUB :: IX Vascular Monographies: Carpe Diem Consensu and Trials

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email