L'hospital, compromès amb la tasca de la Fundació Vicente Ferrer a l'Índia

Els doctors Bala i Chandrappa de l’Hospital de Khaliandurg, i el doctor Naik de l’Hospital de Bathalapalli, centres de la Fundació Vicente Ferrer (FVF) a l’Índia, van fer una estada a l’Hospital Universitari de Bellvitge durant els mesos de febrer i març.

El Dr. Yadamala Bala Subbaiah, ginecòleg, cap de servei i actualment director mèdic de l’Hospital de Khaliandurg, va participar en el XIII Curs Internacional de Cirurgia Ginecològica, intervenint en l’operació de cirurgia laparoscòpica. El Dr. Bannihati Chandrappa Satheesha, cap de Medicina Interna del mateix centre, va fer una rotació al nivell II de Medicina del Servei d’Urgències i a les consultes d’Hipertensió i Diabetis.

D’altra banda, el Dr. Vemanna Naik, anestesiòleg de l’Hospital de Bathalapalli, va fer una estada a la Unitat de Dolor del Servei d’Anestesiologia, assistint a diferents procediments analgèsics que es van realitzar amb l’ús d’ecografia.

La seva presència a l’hospital va ser possible gràcies a l’acord de col·laboració entre l’FVF i l’HUB signat l’any 2009, sent la primera aliança amb un hospital espanyol.

La Fundació Vicente Ferrer està compromesa amb el procés de transformació d’Anantapur, una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, en el cèntric Estat d’Andhra Pradesh. Treballa sobre el terreny amb les organitzacions Rural Development Trust i Women Development Trust, que funcionen com a dos organismes de forta implantació social, respectuosos amb l’entorn, i protagonistes de la transformació d’Anantapur.

Maig 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email