Taula informativa sobre la higiene de mans a l'Hospital de Bellvitge

Taula informativa sobre la higiene de mans a l'Hospital de Bellvitge

Avui divendres, se celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans, convocat per l’Organització Mundial de la Salut. Durant aquesta jornada, l’Hospital Universitari de Bellvitge està portant a terme diferents accions de promoció, entre les quals una taula informativa a la cafeteria de Consultes Externes on es facilita informació i es lliura material sobre aquesta campanya als professionals.

A la intranet de l’hospital, s’han posat a disposició noves informacions i enllaços sobre el dia mundial i la higiene de mans. També s’està realitzant difusió sobre els objectius de la jornada a través de pop-ups als ordinadors personals, les televisions internes i les xarxes socials. L’objectiu és que creixi la conscienciació sobre la importància d’aquesta mesura en la prevenció d’infeccions.

Paral·lelament, el nostre hospital s’ha sumat a la iniciativa de l’OMS de convidar els professionals i usuaris a publicar a través de les xarxes socials fotografies relacionades amb la higiene de mans. A Twitter, podeu fer-ho amb les etiquetes #handhygiene i #bellvitgehigienemans i esmentant els perfils @WHO,@salutcat o @hbellvitge.

5 de maig de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email