Fotografia de família dels participants a la jornada

Fotografia de família dels participants a la jornada

El 15 d’octubre, la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir la primera trobada de RELAT-Hos, un projecte de la Direcció d’Infermeria, en el marc del programa HUBmanització del nostre centre, que convida als pacients a escriure com a recurs per millorar la seva estada durant l’hospitalització.

La trobada va servir per reunir molts dels pacients, de perfils molt diversos, que ja s’han sumat al projecte escrivint algun relat, ja sigui per expressar les seves emocions i sentiments o senzillament per donar sortida a una inquietud. La jornada va servir també per dur a terme un primer balanç de l’experiència i consolidar una iniciativa que ja és un dels eixos del programa HUBmanització.

L’acte va incloure la lectura d’alguns dels escrits dels pacients, així com una taula col·loqui, moderada per la infermera Antonia Castro, impulsora del projecte, en la qual diferents participants van debatre sobre l’escriptura i la lectura com a valors terapèutics. El col·loqui va estar obert també a la participació de tots els assistents.

16 d’octubre de 2018

Comments are closed.

Home | eHub | Email