L'hospital, a prop dels pacients

“Moltes gràcies per la gran feina i per la qualitat humana que transmet tot el personal”

Tot i l’entorn actual, hem comprovat com darrerament ha augmentat el nombre d’agraïments que rebem a l’Hospital per part dels usuaris. Volem presentar-vos alguns dels continguts d’aquests agraïments amb l’objectiu de donar a conèixer a la resta de l’Hospital el que entenem que són bones pràctiques que contribueixen a la millora en la confiança i la percepció de confort durant l’estada al centre dels pacients i els seus familiars.

Majoritàriament els agraïments van referits als equips assistencials i, puntualment, adreçats a persones en concret. També hem pogut comprovar com els agraïments no necessàriament van lligats a resultats de millora o curació del pacient, sinó que també ens en arriben quan el pacient finalment ha estat exitus. Aquests els valorem encara més.

La majoria dels agraïments van referits al tracte, un tracte que millora el confort durant l’estada i, sobretot, la confiança amb el servei que se li està prestant des de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Concretament, els mesos d’abril a juny hem rebut agraïments referits als equips assistencials dels següents serveis: equip mèdic i equip d’infermeria d’Urgències; equip mèdic i equip d’infermeria de l’Aparell Digestiu; equip mèdic i equip d’infermeria de Neurocirurgia; equip mèdic i equip d’infermeria de Cirurgia General Digestiva; equip mèdic i equip d’infermeria d’Aparell Locomotor; equip d’infermeria de Malalties Infeccioses; equip mèdic i equip d’infermeria de Pneumologia; equip mèdic i equip d’infermeria de Medicina Interna; equip d’auxiliars administratives i d’administratives; equip mèdic i equip d’infermeria de Malalties Nefrourològiques, equip mèdic i equip d’infermeria de Malalties Neurològiques; equip mèdic i equip d’infermeria d’RPQ – REA; equip mèdic i equip d’infermeria d’Otorinolaringologia, i equip d’Admissions i Programació Quirúrgica.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email