La trobada ha estat organitzada per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital Clínic

La XXIII Reunió Nacional del Grup de Trasplantament de l’Associació Espanyola d’Urologia, organitzada pels serveis d’Urologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, ha acollit al llarg dels dies 3 i 4 d’abril a l’Hotel Catalonia Plaza els millors especialistes espanyols en el seu àmbit.

Durant l’esdeveniment, ha tingut lloc un intens treball científic per revisar els temes que més interessen els uròlegs dins del món del trasplantament renal. La reunió ha servit per reflexionar sobre el passat, analitzar el present i enfocar el futur en relació amb els profunds canvis que en l’actualitat s’estan vivint en aquesta especialitat.

Cada sessió científica ha constat de dues taules rodones i dues sessions de comunicacions tipus pòster (format electrònic). Les taules rodones han tractat els temes següents: Trasplantament renal de donant viu, Quan dir no al trasplantament renal, Càncer i trasplantament renal, i Trasplantectomia: quan, com i per què.

La reunió d’aquest any a Barcelona, ciutat on es va iniciar fa quatre dècades l’activitat trasplantadora a Espanya, ha coincidit amb una renovació al capdavant de la coordinació del Grup de Trasplantaments de l’Associació Espanyola d’Urologia.

Hospital de Bellvitge :: eHUB :: La XXIII Reunió Nacional del Grup de Trasplantament de l'Associació Espanyola d'Urologia

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email