Acte de lliurament de l'acreditació

Acte de lliurament de l'acreditació

La Unitat d’Insuficiència Cardíaca i Trasplantament de l’Àrea de Malalties del Cor de l’Hospital Universitari de Bellvitge ha rebut aquesta setmana l’acreditació d’excel·lència com a unitat avançada de la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC).

La SEC ha començat a avaluar i acreditat les unitats d’insuficiència cardíaca dels hospitals espanyols i, en una primera fase, ha atorgat aquest segell de qualitat a catorze hospitals. A Catalunya, els primers que l’han obtinguda han estat l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

En el cas de Bellvitge, se li ha concedit l’acreditació com a unitat avançada, ja que la seva cartera de serveis inclou processos de màxima complexitat com ara el trasplantament de cor o l’assistència ventricular mecànica. Per a aquest tipus de procediments, el nostre hospital és referent per a una població de 2,5 milions de persones.

L’HUB és un dels pocs centres de l’Estat que ofereix tot el ventall assistencial per als malalts amb insuficiència cardíaca, des dels procediments més avançats tecnològicament fins a programes comunitaris d’atenció als pacients, en coordinació amb els equips d’atenció primària. En aquest sentit, el 24 de maig es va constituir el comitè operatiu del programa territorial d’atenció a la insuficiència cardíaca per tal de mantenir i potenciar l’excel·lència en la gestió dels pacients de la nostra àrea.

16 de juny de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email