La Unitat de Trastorns Respiratoris del Son de l’HUB rep l’acreditació de les societats científiques de la patologia del son

El Comité Español de Acreditación en Medicina del Sueño (CEAMS), en el qual participen totes les societats científiques relacionades amb el tractament de la patologia del son, ha concedit a la Unitat de Trastorns Respiratoris del Son de l’Hospital Universitari de Bellvitge l’acreditació com a unitat respiratòria de diagnostic i tractament de la patologia del son.

Formen part del CEAMS, la Sociedad Española de Sueño (SES), la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR), la Sociedad Española de Neurología (SEN), la Sociedad Española de Psiquiatría (SEP) i l’Asociación Española de Pediatría (AEP).

Aquest Comitè va posar en marxa l’acreditació d’unitats del son el maig de 2010. El reconeixement garanteix que les unitats distingides compleixen els estàndards de qualitat per a centres de medicina del son establerts segons la guies de la European Sleep Research Society.

Aquesta certificació se suma a la que la Unitat de Trastorns Respiratoris del Son de l’HUB ja havia rebut per part de la SEPAR.

En un futur pròxim, la nostra unitat farà els passos per ser acreditada pel CEAMS com a unitat multidisciplinària, que és el nivell previst per als centres de màxima especialització.

Abril 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email